Vi började med att vakna sex på morgonen för att klockan halv sju fara från vandrarhemmet i Hannover mot Berlin.

Vädret var varken bra eller dåligt denna dag. Inget regn och inte så mycket sol.

Resan till Berlin tog 3h, plus stoppet vi gjorde när vi åt frukost samt en trafikolycka som fick hela autobahn att stå still nästan en timme. Frukosten åt vi vid vägen, det blev mackor, yoghurt, fil d.v.s. lite allt möjligt.

När vi kom till Berlin var det jätte fint väder, lite för fint, det var 26 grader i skuggan, själv höll man på att svimma av värmen och att man druckit för lite.

I Berlin så kollade vi på ett minnesmonument för de judar som blev dödade i förintelsen, Berlinmuren, Checkpoint Charlie och vi gjorde även en bild uppgift då vi satt i solen och målade av Brandenburger Tor i blyerts. Det har varit väldigt intressant att kolla på alla grejer och uppleva ny kultur och lära sig mer om olika valutor.

I Berlin så åt vi lunch på Subway, efter det så for vi vidare mot Prag, Tjeckiens huvudstad. På vägen mot Prag så stannade vi efter vägen och åt en sen middag eftersom vi åt lite senare lunch än vanligt.

Nu är det dags att sova, alla är trötta efter en lång och varm dag.

Idag har varit en både rolig och jobbig dag.

Vi har haft lektioner på bussen lektionerna omfattar då t.ex.  genomgångar om länder mm, att se på långfilmer om Hitler, hur han och ondskan kunde komma till makten.