Vi vaknade tidigt i Uppsala på Livets ord kristna skola efter en natt av inte allt för mycket sömn. Sedan åkte vi ca 1 ½ efter uppvaknandet, då bar det av till stora Stockholm.

Det första vi gjorde i Stockholm var att leta efter riksdags huset, när vi väl hittat det så gick vi in och träffade där Mikael Oscarsson som som är riksdags ledamot för Kristdemokraterna. Vi blev guidade runt i Riksdags huset i ca 2 timmar, mycket intressant. Efter det besöket så stannade vi vid Stockholm hamn och åt lite lunch.

Sedan så letade vi upp en jude som sedan visade oss en synagoga och han berättade också väldigt mycket om hur judarna lever och hur deras möten ser ut.

Efter besöken så hade klockan hunnit blivit ca 15.00. Då var det dags att åka iväg till Malmö och det skulle ju ta ett tag. På väg till Malmö så stannade vi på hälften av sträckan och åt mat, sedan var det raka sträckan till Malmö.
 
I bussen så såg vi på en film om Raoul Wallenberg, som handlade om vad han gjorde, den var väldigt intressant. När vi anlänt till Malmö så gick det ganska fort innan vi låg och sov eftersom att klockan hade hunnit blivit väldigt mycket. Nu ser vi fram emot morgondagen i Danmark!
 
/Jeremia och Saul