rumvordingborg.jpg

Idag vaknade vi klockan åtta på ett vandrarhem i Vordingborg, Danmark. Vädret var inte precis på topp, det var grått och en liten skur kom på förmiddagen.

vordingborg.jpg

Klockan tio så var vi på väg till Danmarks huvudstad Köpenhamn, där skulle vi gå på ett stort tivoli, och dom som inte ville gå på tivolit så fick dom gå på stan. När vi kom dit köpte vi biljetter. Om man var 10 personer som skulle åka och en lärare fick man betala ett mindre pris.

tivoli_1.jpg

Vi gick in på tivolit och åkte så gått vi kunde. Vi köpte ett åk band så att vi kunde åka så mycket vi ville. Några som har varit riktigt höjd rädda vågade åka riktigt höga karuseller denna dag.

andrenalle.jpg

Alla åt lunch på olika ställen på tivolit. Efter tivolit samlades vi alla utanför entrén vid halv fem. Vi skulle åka vidare till Skåne. Det tog cirka en timme att åka från Köpenhamn till Malmö. Vi åkte över Öresundsbron.

oresundsbron.jpg

När vi kom till Malmö, packade vi in våra saker i Frälsningsarméns lokaler där vi skulle sova. 

frlsningsarmen.jpg

En sen middag, korv och potatismos serverades, efter den sena middagen fick vi gå runt i staden till nio, sedan skulle vi vara tillbaka. Dagen började med regn men senare under dagen blev det soligt. Alla är nog nöjd med denna dag.