Efter en natt med ändrade färdriktningar hittade vi ett vandrarhem att bo på i Danmark. Det var beräknat att vi skulle vakna klockan 07:00 men det blev en ändring på 1 timme, resultatet blev klockan 08:00. Många hade hunnit kliva upp redan klockan 07:00 men vi fick ungefär sju timmars sömn.

Tivoli
På Tivoli

Klockan 09:00 var vi på väg mot Köpenhamn (Danmarks huvudstad). Väl där kunde vi välja att gå på tivoli eller på stan. För vår del blev det Ströget (Debora och Robin). Alla som hade valt att gå längs Ströget fick en dag full av shopping. Vi var i Köpenhamn från ca 11.00 till 16:00. Då hade vi tid att göra vad vi ville. Vi hade kul och bra gemenskap.

När klockan närmade sig 16.00 gick vi mot tivolit, där det var bestämt att vi skulle träffas.

Enligt dem som hade varit på tivolit hade det varit lite av en besvikelse. ”Det fanns mer matställen än attraktioner” sa Josef. Han var inte den enda som tyckte så.

Ännu en gång packade vi in oss i bussen och styrde mot Södertälje, där vi skulle sova. Bussresan tog ca 8 timmar, vi var framme ungefär 23:30.

Öresundsbron
Öresundsbron

Dagen har varit bra och mycket avslappnad. Vi fick också mycket fritid och det kändes skönt. Förutom regnet som kom i flera omgångar så skulle vi kunna säga att det var en perfekt dag.

När vi vaknade i Danmark var det 15 grader och på kvällen i Sverige var det ca 8 grader. Det var också ett växlande väder idag, ibland soligt, ibland stört regn och ibland mulet.

Vi har lärt oss något för livet, som alltid kommer att finnas kvar. Det är en stor förmån att just vi fått varit med på denna resa och vi är tacksamma för det. Vi vill också tacka alla dem som gjort resan möjlig.

OBS!
Det var härligt att komma till Sverige igen! :-)

Hälsningar Debora och Robin