Hej alla elever och föräldrar/vårdnadshavare!

Nu är vi igång med skolarbetet, till veckan kommer vi att utgå ifrån det nya schemat. Vi har börjat arbeta med de olika ämnena och det känns som att vi har fått en bra start. Vi har haft långraster där det funnits olika aktiviteter, vilket har varit uppskattat av eleverna. Till veckan går eleverna längre dagar enligt schemat.

Veckoläxor och övrigt under v35:
Ta med lämpliga kläder för aktiviteter. Det är alltid obligatorisk duschning efter IDH-lektioner.

Måndag:

Tisdag:  Föräldramöte 18.00

Onsdag:

Torsdag: idrott ute

Fredag: läxdag idrott ute

Nytt i skolan

Idrott

Ombyte krävs, vid sjukdom så måste föräldern/vårdnadshavaren meddela idrottsläraren helst via telefon.

Eftersom 5-6:ans idrott är i slutet av dagen så kan ditt barn åka hem och byta om och duscha.

Glosor.eu

Engelskaglosorna finns på www.glosor.eu med inlogg borskolan3456

Föräldramöte

Tisdagen den 29/8 är det föräldramöte kl.18.00. Varmt välkomna för information!

Utvecklingssamtal

Från och med vecka 36 börjar utvecklingssamtalen, vi håller på i 3 veckor. Jag kommer att lägga in en länk via doodle.se där ni kommer att kunna boka in en tid som passar er.

Ytterkläder

Kom ihåg att skicka med era barn kläder efter väder.

Klasstelefon åk 5-6

Nummer: 073-8716727

Om ni vill nå mig på telefon gör ni det säkrast (under uppdatering). Ring gärna flera gånger eller skicka ett sms.

Ämnen i skolan

MA: Tal och räkning

NO: Uppdrag kroppen

SV: Uppstart

Eng: Animals Läxa: A/an

Kristendom: Vi arbetar utifrån karaktärsord i skolan på kristendomen, i augusti och september är månadernas ord ärlighet. Läxorna tillhör arbetsområdet och har alltid veckans bibelord nedan:

Veckans bibelord: Lägg därför bort lögnen och tala sanning med varandra… Ef. 4:25

Veckans städansvar:

Avser 5-6:ans båda klassrum OBS! vårt samt samlingsklassrum (datasalen) också.
Städning innefattar dammtorkning (ej elevernas arbetsplats), torrmoppa/sopning, tömma papperskorgar och våttorkning av golv.
Om nyckel behövs lånas kontakta mig.

Sjukanmälan: gör ni enklast med ett sms på morgonen på tel nr 073-8716727

(reservation för felskrivningar eller förändringar i veckobrevet)

Har ni frågor eller funderingar så hör av er till mig, tel,073-8716727 eller mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Terminsplanering:
Viktigt att veta inför HT 2017(obs kan uppdateras)

v.35 Tisdag föräldramöte kl 18.00

v.36 6/9 halv studiedag