Veckobrev inför v. 21 och v. 22

Hej alla föräldrar i F-klass!

1. 21 Under veckan som kommer, ska vi vara ute en del.

Måndag kör vi lekar tillsammans med 1-2:an.

Tisdag går vi till skogen, eleverna får ta med lätt massäck och kläder som passar väder (dryck och bulle/kaka/frukt).

Onsdag kör vi brännboll med 1-2:an.

Under deras lediga dag (fredag) har de operation godagärningar. Förslag på saker eleverna kan hjälpa till med: kratta gräsmattan, städa, tvätta bilen, passa små syskon mm. Vi kommer att skicka hem en lapp där ni kan läsa mer om operation godagärningar.

1. 22 har vi sista helvecka innan sommarlovet. Eleverna kommer att få göra ett besök hos 1-2:an på torsdagen och öva ”pippis sommarvisa” under onsdagen.
  1. 21              Måndag- onsdag friluftsdagar.

Lovdag samt operation god gärning torsdag, fredag, den 25-26/5.

1. 23              Lovdag måndag, tisdag den 5-6/6.

Skolavslutning torsdag 18.00.

Samarbetet med er betyder mycket för oss och för era barn!

Önskar er en trevlig helg/Josefin Olsson