Broskolans musikal den 23 januari blev en stor succe. Barnen genomförde musikalen på ett fantastiskt sätt och fick vara del i något stort, nämligen att göra det musikalen handlar om, att hjälpa andra som har det svårt. Drygt 25 000 kr samlades in till Hoppets Stjärna , utöver de som gav via SMS! Totalt med SMS samlades drygt 43 000 kr in. Fantastiskt!

Under efterföljande vecka genomförde Broskolan 2 extra föreställningar då närliggande skolor var inbjudna. Elever från Sundskolan, Hållängetskolan och Själevadskolan besökte föreställningarna. Totalt såg ca 300 elever föreställningarna! För att lyckas med detta blev eleverna skjutsade av bussbolaget Byberg & Nordin från Docksta. Bussbolaget skänkte kostnaderna för transporterna när de fick veta syftet med musikalen! Ett stort tack till Byberg & Nordin!

Örnsköldsviks Allehanda besökte Broskolan under generalrepetionen och gjorde ett reportage i tidningen om musikalen. Samtidigt besökte också Radio Västernorrland skolan och tog upp det i sina sändningar under veckan samtidigt som det lades ut på deras hemsida. Tidningen 7 besökte musikalen i lördags och gjorde ett reportage som lades ut på deras hemsida. Ett stort tack till alla som gav en gåva och Media som hjälpte till att uppmärksamma musikalen och därför säkerligen bidrog till att så många kom på musikalen.

Läs om musikalen via följande länkar: Radio Västernorrland & Tidningen 7