bandet_2.jpgTorsdagen den 22/5 framförde eleverna på Broskolan en uppskattad konsert. Musikstilarna varierade mellan körsång, rock, pop, lovsång och rap. Dessutom framfördes dans av en av elevens val grupperna. Konserten genomfördes proffsigt och publiken fick möjlighet att digga loss rejält. Efter konserten var cafeterian öppen. Sist men inte minst avslutades kvällen med en innebandymatch mellan elever och lärara/föräldrar. Det blev en match med Många känslor som eleverna till slut vann med 3-2 i sudden death. Under kvällen var skolan öppen för rundvandring då det fanns möjlighet att studera elevernas konstutställning samt det fadderprojekt kring gatubarn i Etiopien som eleverna engagerat sig i. Alla intäkter under kvällen skänktes till gatubarnen.